Latvijas Universitātes Studentu padome izsludina pieteikšanos uz LU SP motivācijas semināra "Ledlauzis" galvenā organizatora amatu. Pieteikšanās ir atvērta līdz 14. maijam.

Motivācijas seminārs "Ledlauzis" ir Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) ikgadējs pasākums, kur pieredzējušie studentijas pārstāvji iedvesmo un motivē jaunos studentus darboties, meklēt jaunus apvāršņus un iepazīt jaunus cilvēkus, kā arī sevi.

Pēdējo gadu laikā esam pieredzējuši visnotaļ neparedzamus likteņa pavērsienus un piedzīvojuši krasas izmaiņas veidos, kā organizējam ne vien pasākumus, bet arī ikdienas dzīves norises. Tomēr viena lieta palikusi nemainīga un tā ir kustība, darīšana, cenšanās un attīstīšanās.

Tāpēc arī šogad aicinām Tevi pieņemt jaunus izaicinājumus pasākumu un projektu organizēšanas prasmju attīstības jomā, kļūstot par šī gada LU SP Motivācijas semināra "Ledlauzis" galveno organizatoru un kapteini!

Vairāku gadu laikā pierādījies, ka Ledlauža kapteinim piemīt īsts cīņas spēks, neatlaidība un dzinulis, kas spēj iekustināt veselu komandu, radošums un spēja rast risinājumus uz visneordinārākajām situācijām, kā arī azarts un patiesa degsme pasākumu organizēšanā.

LU Studentu padome meklē projekta vadītāju, ko pieņemt darbā uz nepilnu (0.2) slodzi ar atalgojumu 200 EUR (bruto) mēnesī no 2023. gada jūnija līdz oktobrim.

Galvenā organizatora galvenie pienākumi:

  • Organizatoru komandas izveidošana un koordinēšana;
  • Pasākuma finanšu plānošana;
  • Pasākuma veiksmīga organizēšana.

Piesakies sūtot CV, motivācijas vēstuli un pasākuma vīziju līdz 14. maijam 23.59. uz e-pastu lusp@lusp.lv. Kandidēšana uz pozīciju notiktu LU SP Valdes sēdē 15. maijā.

Jautājumu gadījumā vari vēsrties pie iepriekšējā seminārā galvenās organizatores Evelīnas (evelina.sirma@lusp.lv)

Dalīties