4. septembrī, dienu pirms studiju sākuma, Raiņa bulvārī 19 notiks Latvijas Universitātes (LU) studentu svētki “Aristotelis”, kur kopīgi jaunie un esošie studenti, mācībspēki un citi LU saimes draugi ieskandinās jauno studiju gadu.

LU Studentu padome (SP) aicina ikvienu uz lielākajiem studentu svētkiem, kas pēc divu gadu pārtraukuma ir atgriezušies Raiņa bulvārī 19, tāpēc tie noteikti ir dubultsvētki. Kā jau ierasts pasākums tiek sadalīts divās daļās: oficiālā un vakara daļa.

Oficiālajā daļā, kas sāksies 18.00, tiks teiktas svinīgas runas, skandināti fakultāšu saukļi, dziedātas dziesmas un iepazīti savi jaunie studiju biedri - šajā pasākuma daļā ieeja ir bezmaksas. Pēc tam dosimies kopīgā gājienā līdz universitātei.

Savukārt visu gaidītajā vakara daļā Tevi sagaida kārtīga izdejošanās sākot ar 21.00 līdz pat rīta gaismai. Vakara gaitā uzstāsies vairāki pašmāju mūziķi, kuri tiks izziņoti augusta sākumā LU SP Facebook lapā un citos komunikācijas kanālos. Tāpat būs iespēja iemūžināt vakaru fotostūrī un izpausties dažāda veida aktivitātēs. Uz šo pasākuma daļu ir jāiegādājas biļete.

Biļešu skaits ir ierobežots, tāpēc pasteidzies un iegūsti sev un saviem draugiem ieejas biļeti vakara daļā, lai kopīgi atpūstos pirms lekcijām, semināriem un kontroldarbiem. Šogad LU studentiem biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 10 EUR, bet 13 EUR visiem, kas vēlas svinēt šos svētkus un ir ārpus Latvijas Universitātes saimes.

Lai iegūtu LU studenta atlaižu kodu, apmeklē vietni biletes.aristotelis.lv, kur ievadi savu LU e-pastu. Vairāk par savu LU e-pastu uzzini webmails.lu.lv un lu.lv/portals/e-pasts.

Aicinām sekot līdzi Facebook Event un pasākuma mājaslapai, lai uzzinātu aktuālo informāciju saistībā ar lielākajiem studentu svētkiem, kuros Tevi gaida vairāki pārsteigumi, kas ļaus uzsākt jauno studiju gadu neaizmirstamu un pozitīvu emociju pārņemtam!

Izmanto iespēju un dodies uz Aristoteli, lai kārtīgi izdejotos pirms studiju uzsākšanas!

Dalīties