Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) un Latvijas Universitātes Dienesta viesnīcu servisa centrs (LU DVSC) līdz š.g. 30. martam aicina aktīvus, atbildīgus un apņēmības pilnus dienesta viesnīcās (DV) dzīvojošus studentus pieteikties DV vecāko amatam un saņemt līdz 50% atlaidi savai īres maksai!

Studentam kļūstot par dienesta viesnīcas (DV) vecāko, būs tiesības pārstāvēt studentu intereses jautājumos, kas skar noteiktās kopmītnes, kā arī saņemt nepieciešamo informāciju par DV notiekošo no DV administrācijas, LU DVSC un LU SP.

Šobrīd tiek meklēti DV vecākie šādās kopmītnēs:

  • Dienesta viesnīca MAZAJĀ LUBĀNAS IELĀ 11

DV vecākā galvenie uzdevumi ir sadarboties ar DV vadītāju un LU SP, organizēt DV dzīvojošo kopsapulces, lai rosinātu diskusijas ar administrāciju, kā arī līdzdarbošanās DV sadzīves stāvokļa uzlabošanā, apkopojot īrnieku ieteikumus, sūdzības un problēmas, kā arī iekšējo pasākumu rīkošanu.

Plašāku informāciju par DV vecākā pienākumiem un prasībām var iegūt nolikumā. Pieteikumā norādi, uz kuru DV piesakies, un pievieno savu CV un motivācijas vēstuli. Pieteikumu sūti līdz šī gada 30. marta plkst. 23.59. uz lusp@lusp.lv.

Jautājumu gadījumā raksti LU SP Sociālā virziena vadītājam Renāram renars.kairis@lusp.lv!

Dalīties