Pirmkursniek, pavisam drīz Tu būsi pilntiesīgs Latvijas Universitātes students, bet līdz tam, mums tieši Tev ir viens piedāvājums! Mēs, Latvijas Universitātes Studentu padome, izaicinām Tevi piedalīties Pirmkursnieku Runas Konkursā!

Ne par velti saka, ka studiju gadi ir tie labākie un patīkamām atmiņām bagātākie, tomēr tas, kas paliks mūsu atmiņās, ir jāveido mums pašiem. Mēs zinām, ka Tev ir ko teikt gan mums, gan visai Latvijas Universitātei, tāpēc, ja jūti sevī oratora spējas un vēlies pierādīt sevi jau pašā studiju sākumā, piesakies vienreizējai iespējai sveikt Latvijas Universitātes studentus svētkos “Aristotelis”!

Pirmā kursa students, kurš tiks atzīts par labāko oratoru un runas autoru, ar svinīgo uzrunu uzstāsies jauno studentu svētkos “Aristotelis” 2021. gada 5. septembrī Akadēmiskajā centrā (Jelgavas iela 1).

Pirms piesakies, rūpīgi iepazīsties ar konkursa nolikumu, pēc tam sūti elektroniski sagatavotu svētku runu 300-350 vārdu apjomā līdz 15. augustam uz e-pasta adresi pirmkursnieks@lusp.lv ar norādi “Pirmkursnieku runas konkursam” un drīzumā tiksi pie atbildes!

5. septembrī, dienu pirms studiju gada sākuma, aizvadot saulaino vasaru un sagaidot lekcijām bagāto rudeni, LU saime un viņu draugi tiksies jauno studentu svētkos “Aristotelis”. Tajos ne tikai vēl reizi atpūtīsimies pirms nopietna mācību cikla, bet arī līdzdalīsim piederības sajūtu Latvijas Universitātei un studentu aprindām.

Šogad “Aristotelis” gaitas sāks oficiālās daļas veidā Doma laukumā plkst. 18.00, kur tiks svinīgi atklāts jaunais studiju gads. Oficiālās daļas laikā jaunajiem studentiem būs iespēja pirmo reizi tikties ar universitātes rektoru, fakultāšu dekāniem, studentu un studenšu korporācijām un ar pašu Aristoteli, kā arī priecāties par studentu radošo kolektīvu priekšnesumiem un vienoties kopīgās dziesmās. Tālāk sekos arī vakara daļa!

Dalīties