Neatlaidīgais, aktīvais un zinātkārais Latvijas Universitātes student, uzrunājam tieši Tevi!

 

Ja arī Tevi interesē studentija un vēlies uzzināt vairāk par dažādu problēmsituāciju risinājumiem vai citiem akadēmiskās dabas jautājumiem, tad aicinām piedalīties mūsu rīkotajā pasākumā, kas norisināsies Microsoft Teams vidē no 9. līdz 11. aprīlim - seminārs "Studentijas Akadēmija"!

 

Šogad seminārā esam paredzējuši apskatīt dažādas interesantas tēmas un realizēt darbnīcas, kurās attīstīsim kritisko domāšanu, uzzināsim vairāk par dažādiem digitālajiem rīkiem augstākās izglītības uzlabošanai, veicināsim izturību pret spriedzi un stresu, ar ko nākas saskarties darbojoties akadēmiskajā sfērā, kā arī palīdzēsim izprast studentu lomu akreditācijas procesā un analizēsim izmaiņas, kas paredzētas vai ir iespējamas augstākajā izglītībā.

Seminārā gūtās zināšanas Tev ļaus efektīvi risināt akadēmiskos jautājumus un palīdzēs attīstīt kompetenci studiju pieredzes uzlabošanā.

 

Vēlies piedalīties? Atzīmē kalendārā 9. līdz 11. aprīli, kad paredzēts seminārs un aizpildi pieteikuma anketu līdz 22. marta plkst. 23.59!

Dalīties