Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) un Latvijas Universitātes Infrastruktūras departaments (LU ID) līdz š.g. 25. novembrim (ieskaitot) aicina aktīvus, atbildīgus un apņēmības pilnus dienesta viesnīcās (DV) dzīvojošus studentus pieteikties DV vecāko amatam un saņemt līdz 50% atlaidi savai īres maksai!

Studentam kļūstot par dienesta viesnīcas (DV) vecāko, būs tiesības pārstāvēt studentu intereses jautājumos, kas skar noteiktās kopmītnes, kā arī saņemt nepieciešamo informāciju par DV notiekošo no DV administrācijas, LU ID un LU SP.

Šobrīd tiek meklēti DV vecākie šādās kopmītnēs:

DV vecākā galvenie uzdevumi ir sadarboties ar DV vadītāju un LU SP, organizēt DV dzīvojošo kopsapulces, lai rosinātu diskusijas ar administrāciju, kā arī līdzdarbošanās DV sadzīves stāvokļa uzlabošanā, apkopojot īrnieku ieteikumus, sūdzības un problēmas, kā arī iekšējo pasākumu rīkošanu.

Plašāku informāciju par DV vecākā pienākumiem un prasībām var iegūt nolikumā. Pieteikumā norādi DV, uz kuru piesakies, un pievieno savu CV un motivācijas vēstuli. Pieteikumu līdz šī gada 25. novembrim (ieskaitot) sūti, kā arī neskaidrību gadījumā raksti info@lusp.lv

Dalīties