Ja vēlies ne tikai studēt, bet arī pats iesaistīties LU akadēmiskās vides veidošanā, tad šī iespēja ir tieši Tev – mēs meklējam papildspēkus LU Studentu zinātniskās konferences “Mundus et...” organizatoru komandai!

 

Ko mēs gaidām no tevis?

Iniciatīvu, radošumu un atbildības sajūtu, kļūstot par LU Studentu zinātniskās konferences “Mundus et...” programmas koordinatoru vai preses relīžu koordinatoru.

Ko tu iegūsi?

Dinamisku un aizraujošu pieredzi, kas ne tikai bagātinās tavu CV un ļaus uzzināt par zinātnisko konferenču organizēšanas aizkulisēm, bet dos iespēju ieguldīt savu artavu LU akadēmiskās vides veidošanā un studiju sasaistē ar praksi.

Ja jūti sevī aicinājumu radīt akadēmisko platformu jaunajiem pētniekiem un pielikt roku viena no LU zinātnes dzīves lielajiem notikumiem izveidē, līdz 1. jūnijam aizpildi pieteikšanās anketu šeit.

Kas ir “Mundus et...”?

“Mundus et...” ir LU Studentu padomes organizēta konference, kas notiks šī gada 22. – 23. oktobrī. Tā būs iespēja jaunajiem pētniekiem iepazīstināt ar saviem pētījumiem plašāku auditoriju, kā arī spert pirmos soļus zinātnē. Plašāk ar konferenci vari iepazīties mājaslapā vai Facebook lapā.

Jautājumu gadījumā raksti uz e-pastu konference@lusp.lv!

Scientia est potentia!

 

Dalīties