Tiek izsludināta pieteikšanās uz divpadsmit LU Studentu padomes (LU SP) delegātu vietām pieredzes apmaiņas braucienā uz Tartu Universitāti, kurš norisināsies no šī gada 29. novembra līdz 1. decembrim.

Brauciena laikā paredzēta LU SP un Tartu Universitātes Studentu parlamenta tikšanās, lai pārrunātu universitāšu un abu SP struktūras, diskutētu par augstāko izglītību un to saistošiem jautājumiem, kā arī dalītos pieredzē un idejās. Papildus tam paredzēts apmeklēt arī svinīgo pasākumu "Roots of the Future", kurā tiks atzīmēti 100 gadi, kopš Tartu Universitāte ir Igaunijas nacionālā universitāte, līdz ar to studiju process norisinās igauņu valodā.

Lai pieteiktos dalībai šajā forumā, ikvienam interesentam nepieciešams aizpildīt šo pieteikuma anketu. Kā jau iepriekš minēts, dalībai forumā tiks atlasīti divpadsmit labākie kandidāti. Izvērtējot pieteikumus, tiks ņemtas vērā kandidātu iespējas komunicēt angļu valodā, kā arī līdzšinējais un turpmākais ieguldījums LU SP darbībā. Pieteikšanās paredzēta līdz 15. novembra pulksten 23.59 - pēc tam anketa tiks slēgta.

Delegātu dalības izmaksas forumā, tostarp ceļa, naktsmītņu un ēdināšanas izdevumi, tiks segti.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums vērsties pie LU SP Starptautiskā virziena vadītājas Elizabetes Zariņas, sazinoties pa tālruni +371 26710730 vai rakstot uz e-pastu: elizabete.zarina@lusp.lv.

Dalīties