Tas brīdis ir klāt, kad visu 13 fakultāšu LU studentijas pārstāvji tiksies īpaši viņiem sagatavotā trīs dienu seminārā, kas norisināsies 27. - 29. janvārī. Semināru šogad pārvaldīs varenais Kapitolijs, kurš dalībniekiem ir sagatavojis dažādus pārbaudījumus un izlēmis strādāt pie tā, lai turpmāk šie 13 apgabali cits citu atbalstītu, kā arī to pārstāvji gūtu zināšanas, jaunus draugus un kopīgi lemtu par kaujas plānu LU studējošo pārstāvniecības veidošanai un uzlabošanai

LU SP Jauno biedru semināra dalībnieki šo trīs dienu laikā uzklausīs ne vien viedus lektorus, bet arī gūs pieredzi no Kapitolija, cits un cita un viņiem sagatavotajiem uzdevumiem. Apgabalu pārstāvju skaits, kā parasti, ir ierobežots. Kapitolijs, sekojot tradīcijai, uz semināru ir izvirzījis LU SP biedrus un FSP vadītājus, tomēr kā jau katru gadu, uz semināru tiek aicināti arī citi drosminieki. 
Ja vēlies uzzināt, kas norisinās citos Universitātes apgabalos, kā strādā Kapitolijs, un pārbaudīt savas zināšanas, atjautību un erudīciju, darbojoties roku rokā ar LU studentu līderiem, tad nepalaid garām šo vienreizīgo iespēju – piesakies dalībai seminārā, līdz 24. janvāra plkst. 18:00 aizpildot pieteikuma anketu, un kļūsti par vienu no brīvprātīgajiem! 
Semināra dalībniekiem tiks nodrošināta gultasvieta, transports turp un atpakaļ, ēdināšana, kā arī semināram nepieciešamie materiāli.

Dalīties