Latvijas Studentu apvienība ir izveidojusi aptauju, lai noskaidrotu studentu viedokli par studiju mobilitāti ERASMUS+. Aptauja ir anonīma un tās aizpildīšana neaizņems vairāk kā 15 minūtes.

Apkopotie dati tiks analizēti, lai uzlabotu ERASMUS+ pieredzi studējošajiem un sniegtu pārskatu par mobilitātēm no studentu skatpunkta Latvijas augstākās izglītības veidotājiem un saistošajām organizācijām. Aptauja ir svarīga, jo:
  • tā aptaujā visus studentus, ne tikai tos, kas braukuši apmaiņas programmā;
  • apkopotie rezultāti tiks izmantoti, lai uzlabotu mobilitātes apstākļus gan nacionālā līmenī, gan arī studentu pašpārvaldēm būs dota iespēja iegūt datu apkopojumu par savu augstskolu, lai risinātu iespējams radušās problēmas.  
Anketas vari atrast un aizpildīt šeit: ej.uz/aptaujaerasmus (versija latviešu valodā) ej.uz/mobility (versija angļu valodā) Erasmus+ ir augstākās izglītības studentu apmaiņas programma, kas dod iespēju uz noteiktu laiku doties studēt vai iziet praksi citā Eiropas valstī.
Papildus informācija par Erasmus+ programmu pieejama Valsts Izglītības attīstības aģentūras mājaslapā: viaa.gov.lv/lat/ek_izgl_programmas_iniciativas/erasmusplus/erasmus_plus_about/

Dalīties