Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) sadarbībā ar Latvijas Universitātes Saimniecības departamentu arī šogad īsteno Sociālo programu, tāpēc no 22. augusta līdz 16. septembrim nepalaid garām iespēju pieteikties un iegūt līdz 50% atlaidi gultas vietas īrei Latvijas Universitātes (LU) Dienesta viesnīcā! Sociālā programma ir izveidota ar mērķi atbalstīt LU Dienesta viesnīcās dzīvojošos Latvijas Universitātes studentus, kuri studē pilna laika klātienē un kuriem ir apgrūtināti materiālie un sociālie apstākļi.

Atbalsts tiek piešķirts uz 5 mēnešu periodu un to var iegūt līdz 10% no dienesta viesnīcās dzīvojošo studentu skaita. Pirms pieteikšanās pretendentiem ir obligāti jāiepazīstas ar Sociālās programmas nolikumu. Pretendentiem kas vēlas pieteikties atlaidei jāatbilst vismaz vienam no sekojošajiem kritērijiem:
  1. Trūcīgie un maznodrošinātie;
  2. Invalīdi;
  3. Bāreņi;
  4. Pretendenti, kas palikuši bez vecāka apgādības.
Atbilstoši kritērijam jāiesniedz papildus dokumenti. Pamatdokumenti kuri jāiesniedz pretendentam:
  1. Pieteikums par atbalsta piešķiršanu
  2. Izziņa ar pretendenta vidējo svērto atzīmi, bet, ja pretendents iepriekš nav studējis LU, izziņa ar pretendenta uzņemšanas rezultātiem.
Dokmentus jāiesniedz LU SP birojā, vai jānosūta pa pastu LU SP Birojam, Raiņa bulvārī 19, Rīga, LV - 1586, ar pasta zīmogu līdz pēdējam Sociālās programmas pieteikšanās datumam, vai elektroniski, parakstītus ar drošu elektronisku parakstu, uz programma@lusp.lv Rīkojums par 2016.gada Latvijas Universitātes Studentu padomes un Latvijas Universitātes Saimniecības pārvaldes Sociālas programmas rudens semestra kārtu.

Sociālās programmas nolikums.

Jautājumus var uzdot rakstot uz programma@lusp.lv

Dalīties