LU SP iepazīstina ar jauna koncepta divu dienu pasākumu “Pagrieziens”, kas norisināsies no 25. līdz 26. maijam LU atpūtas un konferenču kompleksā “Ratnieki”.  

Jaunais seminārs "Pagrieziens" ir atšķirīgs no ierastā - tas nav vēl viens "Ledlauzis", "JBS" vai "Studentijas Akadēmija". Tas ir kā jauna attīstības līnija, kas sola iepazīstināt ar jaunu perspektīvu un radošiem risinājumiem. Gaidāms piedzīvojums, kas pārsteigs un iedvesmos!

Vai esi gatavs virzīt savu ceļu jaunā pagriezienā?

Tevi sagaida aizraujoša divu dienu programma, kas veidota, lai stiprinātu komandas saikni un veicinātu kopēju mērķu sasniegšanu.  Šīs nedēļas nogale solās būt piepildīta ar aizraujošiem, radošiem procesiem, kā arī praktiskiem uzdevumiem. Sagaidāma produktīva un motivējoša pieredze, kas palīdzēs veidot stipru un saliedētu komandu!

Seminārā aicināti piedalīties visi LU FSP pārstāvji - gan valde, gan biedri, gan arī aktīvisti! Jā, būsim daudz - būs iespēja iepazīties ar tiem, kuri līdz šim vēl nav satikti studentijas gaitās! Solās būt interesantas un izzinošas brīvdienas, tāpēc pasteidzies pieteikties un padalīties ar šo ziņu tālāk!

Kā pieteikties?

Pieteikties iespējams līdz 14. maija plkst. 23.59 aizpildot anketu šeit!


LU SP izaugsmes semināra “Pagrieziens” organizatoru komanda aicina sekot ar pasākumu saistītām aktualitātēm LU SP medijos.

Nepieciešamības / jautājumu gadījumā sazināties ar dalībnieku koordinatori Aleksandru, rakstot uz aleksandra.moskalenko99@gmail.com

Dalīties