LU Studentu padome izsludina pieteikšanos lielāko studentu svētku “Aristotelis” organizatoru komandai. Pieteikšanās atvērta līdz 2024. gada 12. maijam!  

Tradicionālais “Aristotelis” ir plaši pazīstams kā grandiozākais studentu festivāls, kas šogad norisināsies jau 58. reizi!  Šie studentu svētki visai Latvijas Universitātes saimei un draugiem asociējas ar pirmo lielo notikumu jauna studenta dzīvē, senu paziņu, draugu un kolēģu atkalredzēšanos, kā arī, protams, neizskaužamu tradīciju, kas iezīmē jaunā studiju gada iesākumu!

Mums ir svarīgi, lai šie nozīmīgie svētki kalpo par neaizmirstamu piedzīvojumu un atmiņām ikvienam apmeklētājam un dalībniekam. Tomēr, lai šo mērķi sasniegtu, ir nepieciešama spēcīga organizatoru komanda, kas būtu apņēmības pilna kopā strādāt, sadarboties, radoši domāt un tiekties uz izcilību!

Ja esi pieredzējis pasākumu organizēšanā vai arī gluži pretēji - vēlies gūt jaunu pieredzi, kā arī esi ieinteresēts/a komandas darbā, kas aizrauj - piesakies jau tagad, aizpildot anketu šeit!

Jautājumu un neskaidrību gadījumā sazinies, rakstot uz lusp@lusp.lv

 

Dalīties