Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) izsludina pieteikšanos uz ilggadējā motivācijas semināra “Ledlauzis” galvenā organizatora amatu. Pieteikšanās tiek īstenota laika posmā līdz 28. aprīlim!  

"Ledlauzis" ir ne tikai ilggadējs motivācijas seminārs, bet gan pieredzes bagāts ceļš, kurā satiekas talanti, zināšanas un brīnišķīgi cilvēki, kas kopā veido patiesi maģisku pieredzi. Tas ir notikums, kas saliedē cilvēkus vēl nebijušā līmenī un veido spēcīgu kopienas sajūtu, kas tik ļoti nepieciešama ikdienas gaitās.

Vairāku gadu pieredze apliecina, ka “Ledlauža” kapteinim piemīt patiess cīņas gars, degsme, neatlaidība un dzinējspēks, kas spēj ne tikai mudināt pārējo organizatoru komandu rast risinājumus visneparastākajām situācijām, bet arī dāvāt dalībniekiem neaizmirstamu pieredzi.

Ja jūti aicinājumu jauniem piedzīvojumiem un izaicinājumiem, sirsnīgi aicinām pieteikties par motivācijas semināra “Ledlauzis” galveno organizatoru un iespējams, ka tieši Tu kļūsi par nākamo kapteini!

Galvenā organizatora galvenie pienākumi ir sekojoši:

  • Organizatoru komandas izveidošana un koordinēšana;
  • Pasākuma finanšu plānošana;
  • Pasākuma veiksmīga noorganizēšana.

Pieteikties iespējams sūtot CV, motivācijas vēstuli, kā arī aptuveno pasākuma vīziju līdz 28. aprīļa plkst. 23:59 uz e-pastu lusp@lusp.lv. Tālāka tikšanās norisināsies LU SP valdes sēdē, kas notiks 29. aprīlī!

 

 

Dalīties