Pavasaris ir pienācis straujiem soļiem un saules stari jau kārtīgi lutina. Lai pienācīgi sagaidītu vasaru, tiksimies ikgadējā pavasara talkā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā š.g. 29. aprīlī no plkst. 11:00. Pulcēšanās paredzēta pie pasākumu telpas “ŠĶŪNIS”.

Šogad jau otro reizi pavasara talka noritēs sadarbojoties LU Studentu padomei un LU Ekopodomei. Šīs talkas mērķis ir aktualizēt ir zaļāku un ilgtspējīgāku dzīvesveidu. Pēc labi padarīta darba visus talkotājus sagaidīs silta zupa un sirsnīgas sarunas! Lai samazinātu atkritumu daudzumu pēc atpūtas no talkošanas, aicinām ņemt līdzi savu ūdens pudeli (to papildināt būs iespējams arī uz vietas).

Talkošanai nepieciešamie darbarīki tiks nodrošināti un atceries uzvilkt ērtu apģērbu! Ja Tev rodas kādi jautājumi par talkošanu un tās procesu, droši sazinies ar LU SP Sociālā virziena vadītāju Evu Kiršteini (eva.kirsteine@lusp.lv).

Lai piedalītos talkā, iepriekš nav jāpiesakās, tāpēc gaidīsim Tevi īsi pirms 11:00 pie LU Botāniskā dārza ieejas. Šeit vari aplūkot, kā nokļūt uz talku, izmantojot sabiedrisko transportu: https://www.botanika.lu.lv/darba.../ka-pie-mums-noklut/

Droši uzaicini kādu draugu, paziņu vai kursabiedru, lai kopīgi sakoptu LU Botāniskā dārza teritoriju. Tiekamies!

Dalīties