Latvijas Universitātes Studentu padome un Latvijas Universitātes Ekopadome aicina veikt dažādu mantu apmaiņu, veicinot zaļo dzīvesveidu un samazinot atkritumu veidošanos, kā arī vides piesārņojumu, pasākumā "Pavasara atelpa", kas notiks jau 25. martā LU Zinātņu mājas 106. auditorijā no plkst. 11.00 līdz 17.00.

Pavasaris katru gadu nāk ar ģenerālo tīrīšanu, kad pēc ilgajiem rudens un ziemas mēnešiem skapī ir sakrājušās dažādas mantas un drēbes, kuras vairs nelieto un esi ielicis tālākajā plauktā.


Latvijas Universitātes Studentu padome sadarbībā ar Latvijas Universitātes Ekopdomi aicina veikt dažādu mantu apmaiņu, lai veicinātu zaļo dzīvesveidu un samazinātu atkritumu veidošanos, kā arī vides piesārņojumu.


25. martā no plkst. 11.00 līdz 17.00 LU Zinātņu mājas 106. auditorijā pasākumā "Pavasara atelpa" ikvienam no LU saimes būs iespēja veicināt zaļo dzīvesveidu un sniegt lietām otro elpu, apmainot savas ikdienā neizmantotās mantas, piemēram, drēbes, grāmatas, galda spēles u.tml. pret citiem labumiem, ko būs atnesuši citi.


Atnākot uz pasākumu un nododot savas atnestās lietas, būs iespēja apmainīt tās pret jau atnestajām lietām. Nepaņemtās mantas tiks nodotas labdarībai.
Lai labumu apmaiņa būtu cieņpilna un taisnīga, aicinām nenest mantas, kas ir saplēstas, netīras vai citā veidā sabojātas.

Dalīties