Jau rīt, 24. martā, plkst. 16:00 Latvijas Universitātes "Dabas mājā" notiks diskusija par vidi un ilgtspēju "Zinu, bet nedaru?". Uz sarunām ir aicināts ikviens: LU studējošie, citās universitātēs studējošie, tie kas nestudē, tiem kam vides tēma ir tuva, un tiem, kam tā vēl ir neiepazīta. Lai apmeklētu diskusiju, nepieciešams pieteikties iepriekš.

Jau rīt, 24. martā, pievienojies diskusijai par vidi un ilgtspēju "Zinu, bet nedaru?", kas notiks plkst. 16:00 Latvijas Universitātes "Dabas mājā".

Piesakies, ja tev arī interesē:

  • KĀPĒC cilvēki ZINA, kas ir jādara, lai būtu videi draudzīgāki, BET vēljoprojām to NEDARA;
  • Kas ir Jaunā Eiropas "Bauhaus" iniciatīva un tās pamatvērtības: ilgtspēja, estētika un iekļautība;
  • Kā iekšējās vērtības realizējas cilvēku dzīvē un ikdienā?
  • Kā vērtības var palīdzēt sākt darīt un ietekmēt lēmumu pieņemšanas procesus.

Pasākumā vari gaidīt arī:

  • pieredzes un iedvesmas stāstus,
  • līdzdarbošanos, kā arī
  • praktisku priekšlikumu ģenerēšanu par to kā risināt šobrīdējos vides un ilgtspējas izaicinājumus.

Diskusijā izskanējušie priekšlikumi tiks apkopoti rekomendāciju veidā un iesniegt attiecīgo nozaru ministrijās, jo mums ir svarīgi, lai tas ko tu saki tiek sadzirdēts! Aicināti piedalīties ir visi ieinteresētie jaunieši: LU studējošie, citās universitātēs studējošie, tie kas nestudē, tiem kam vides tēma ir tuva, un tiem, kam tā vēl ir neiepazīta. Gaidīsim Tevi jau no plkst.15:30 uz kafijas pauzi ar vegāniskām uzkodām.


PIESAKIES DISKUSIJAI ŠEIT

___________________
2022. gads ir pasludināts par Eiropas Jaunatnes gadu? Šis ir Tavs gads, lai piedalītos foršos pasākumos visā Latvijā, realizētu idejas un iegūtu jaunu pieredzi. Šī diskusijas ir pirmā diskusija sarunu ciklā par Eiropas Jaunatnes mērķiem, kur pašiem jauniešiem ir iespēja paust savas idejas un priekšlikumus par to, kā uzlabot šī brīža situāciju gan vides un ilgtspējas jautājumos, gan dzimumu līdztiesībā, garīgajā veselībā un labklājībā, lauku jauniešu iekļaušanā un attīstības veicināšanā un citās tēmās, kas jau ietekmē un turpinās ietekmēt tavu dzīves kvalitāti arī turpmāk.

Šī diskusija tiek īstenota Eiropas Jaunatnes gada ietvaros sadarbībā ar Eiropas Komisiju, Izglītības un zinātnes ministriju, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru, Latvijas Universitātes Studentu padomi, Latvijas Universitātes EKO padomi un citu NVO atbalstu.

Dalīties