Straujiem soļiem pienācis pavasari un līdz ar to arī Latvijas Universitātes Studentu padomes un Latvijas Universitātes Absolventu kluba ikgadēji organizētā pavasara talka!

 

Šogad pavisam neierastā formātā, bet tomēr tik pat aizrautīgi un saliedēti aicinām Tevi iesaistīties un palīdzēt dabai tik, cik spējam, sakopjot vidi sev apkārt.

 

Plānojam konkursu divās daļās.

Pirmajā konkursa daļā aicinām iesaistīties ikvienu, 24. aprīlī sakopjot kādu ārtelpas zonu, iemūžinot aktivitāti radošā veidā, bet parādot savākto gružu, atkritumu vai citu nevēlamo dabai materiālu apjomu maisu skaita ziņā. Tātad iesūtītajā foto un/vai video jābūt attēlotam savāktajam apjomam, Tev - darba darītājam un attēla/video uzņemšanas laika zīmogam, lai varam pārliecināties, par Tavu dalības patiesumu pasākumā. Iemūzinātos vizuālos materiālus publicē savā Instagram vai Facebook profilā, izmantojot tēmturi #pavasaratalka21 un ietago Facebook - @studentiem un @absolventuklubs, Instagram - @studentiemlu, Twitter - @absolventuklubs. Šī konkursa ietvaros, balstoties uz talkas laikā padarītā apjoma apbalvosim tos, kas savākuši visvairāk dabai nevēlamo materiālu un palīdzējuši sakopt Latvijas vidi.

 

Otrajā konkursa daļā aicinām piedalīties organizācijas vai tās būtu Latvijas Universitātes studējošo pašpārvaldes, citas augstskolas vai to studējošo pašpārvaldes, vai citas organizācijas, iespēja piedalīties būs vienam no organizācijas pārstāvjiem aizpildot pieteikuma anketu un tajā norādot pārstāvēto organizāciju un tās dalībniekus, kas piedalīsies talkā. Sekojoši katram pārstāvim lūgsim izpildīt pirmajā konkursa daļā minēto un iesūtīt nepieciešamos materiālus, pēc kā tiks aprēķināts kopējais organizācijas savākto atkritumu apjoms un noteikta vieta starp citām organizācijām, kas nolēmušas iesaistīties pasākumā, lai uzzinātu top vietu ieguvējus un spētu tos apbalvot par vides sakopšanu.

 

Lai uzzinātu vairāk seko līdzi informācijai Facebook pasākumā, kur publicēsim visu aktuālo informāciju par šī gada talku!

Dalīties