Tiek izsludināta pieteikšanās UNICA konferencei, kas no 18. jūlija līdz 21. jūlijam norisināsies attālinātā formātā tiešsaistes vidē.  UNICA Studentu konferences tēma ir “Transforming Your University in the post COVID-19 age”

 

Konferenci šogad organizē Universidade NOVA de Lisboa. Iepriekšējā konference notika 2017. gada oktobrī Romā, ar informāciju par iepriekšējo konferenci var iepazīties šeit

 

LU SP izsludina pieteikšanos uz LU delegātu vietām. Lai pieteiktos, interesentiem lūdzam sūtīt savu CV un motivācijas vēstuli, kurā ir aprakstīta motivācija pieteikties konferencei, iepriekšējā pieredze studējošo pārstāvniecība vai izglītības jautājumos, konferencē iegūtās informācijas izmantošana nākotnē, kā arī norādītas 2 tēmas no 10 piedāvātajām prioritārā secībā, par kurām pretendents jūtas kompetents runāt un veidot politiskos uzstādījumus (pieteikumus var iesniegt latviešu vai angļu valodā). Pirms konferences būs nepieciešams pildīt arī vairākus mājasdarbus, tāpēc piesakoties aicinām rūpīgi izsvērt savas iespējas un motivāciju piedalīties konferencē, lai pretendenti būtu gatavi veltīt laiku gatavojoties UNICAi. 

 

Prasības studentiem delegātiem: LU students, labas angļu valodas zināšanas mutvārdos un rakstiski, labas komunikācijas prasmes.

 

Pieteikumus sūtīt uz aiva.stanevica@lusp.lv līdz 26. martam (ieskaitot)!

 

Jautājumu gadījumā droši raksti uz jau iepriekš norādīto e-pasta adresi: aiva.stanevica@lusp.lv

 

Šī gada UNICA Studentu konferences tēmas: 

  1. Science in the city 
  2. Equal, diverse and inclusive universities
  3. Europe’s position in world’s politics
  4. Social media and European societies  
  5. More sustainable societies: the role of universities
  6. International students: engaging with local communities
  7. How can Universities and cities work together to improve students’ life?
  8. Formal and informal learning: Innovative pedagogical approaches prompted by the COVID-19 crisis
  9. Inter-disciplinary and trans-disciplinary education
  10. Jobs in the digital society: the role of universities
 

Dalīties