Fakultātes studējošo pašpārvaldes jaunais censoni, šoreiz uzrunājam tieši Tevi!

Apsveicam ar uzsākto ceļu studentijā! Viena lieta, ko jebkurš pieredzējis studentijas pārstāvis Tev teiktu ir tas, ka šis darbs pavisam noteikti nav domāts jebkuram un ceļš uz panākumiem šajā jomā nebūt nav viegls, bet sasniedzot rezultātus gandarījuma sajūta atsver visas piedzīvotās grūtības.

Esam sagatavojuši semināru ciklu komandas darba, motivācijas, stratēģijas nozīmes, akadēmiskās un papīrpratības, kā arī LU studentu lietas pamatu apgūšanai, lai padarītu Tevi par prasmīgāku un efektīvāku pašpārvaldes pārstāvi!

Tiksimies 3 semināra ciklos, kuros atklāsim Tev noderīgus knifus un prasmes, kuras palīdzēs iesākt veiksmīgu darbu studentijā.

Pirmajā semināra ciklā iepazīstināsim Tevi un Tavus kolēģus ar LU studentijas pamatzināšanām, papīriem un komunikācijas pamatiem, ar ko nāksies saskarties ikdienā darbojoties savas fakultātes pašpārvaldē.

Tiksimies attālināti: Microsoft Teams platformā 28. novembrī plkst. 11.00. Pieteikšanās anketu semināram saņemsi savā vai pašpārvaldes e-pastā jau pavisam drīz!

Dalīties