Vai esi kādreiz domājis, ko spētu izdarīt 48 stundu laikā, ja motivēta komanda un nozares līderi būtu viena zvana attālumā? Izmanto iespēju pierādīt sevi, piedaloties tiešsaistes hakatonā “Uzhako augstāko”, kurš norisināsies no 24. līdz 26. aprīlim.

Aicinām hakatonā ar savām idejām piedalīties studentus, mācībspēkus un citus interesentus, un kopīgiem spēkiem rast risinājumu mūsdienu izaicinājumiem ar augstāko izglītību saistītos jautājumos. Viss, kas nepieciešams, lai piedalītos, ir stabils interneta pieslēgums un entuziasms!  Neuztraucies, ja neproti programmēt vai veidot datubāzes - hakatonos ne tikai programmē! Zīmē, raksti, veido un kodē - vienīgais, kas Tevi ierobežo, esi Tu pats!

Atgādinām, ka hakatonam var pieteikties ikviens neatkarīgi no vecuma vai nodarbošanās.

Pievienojies mūsu Slack kanālam ej.uz/pievienojies_uzhako, kur uzzināsi visu aktuālo informāciju! Šajā kanālā varēsi dalīties ar idejām un meklēt domubiedrus, kā arī pasākuma dienā reģistrēties tā dalībai.

Pasākums ir bezmaksas pieejams ikvienam interesentam!

Papildus informācija un iedvesmu idejām var atrast uzhako.lusp.lv

“Uzhako augstāko” tiek organizēts projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” Nr.1.1.1.3/18/A/007 ietvaros.

Dalīties