Šis gads bijis īpaši izaicinošs, bet nākamis solās būt vēl neparedzamāks! Ja spēj vadīt komandu un nebaidies ar kuģi iestūrēt vēl neizpētītos ūdeņos, tad LU SP aicina tieši Tevi pieteikties kļūt par motivācijas semināra "Ledlauzis" vadītāju!

2018.gada rudenī Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) pirmo reizi rīkoja pirmkursnieku motivācijas semināru „Ledlauzis“. Seminārs jaunajiem LU studentiem iepazīties ar LU SP un FSP struktūru, kā arī tas sniedz pirmo motivācijas devu, dziļāko studentijas ūdeņu izpētei.

Klīst leģendas, ka atgriezties no šī piedzīvojuma bez pozitīvām emocijām nav iespējams. Seminārs saņēmis LU SP Gada balvu nominācijā „Gada inovācija“, bet ar to vēl nebeidz attīstīties!

LU SP Valde ir lēmusi, ka šis piedzīvojums jāturpina, kā nu jau 3 gadu ilga tradīcija!

Tāpēc meklējam motivētu un enerģijas pilnu kapteini, kas spētu šo semināru nogādāt līdz vēl neatklātiem panākumiem. Varbūt tas būsi tieši Tu, kas spēs vadīt stūrmaņus un jūrniekus pretī studentijas ūdeņiem? Piesakies kapteiņa postenim!

Līdz 1. maija plkst. 23:59 sūti savu pieteikumu uz info@lusp.lv!

Pieteikumā iekļauj – CV, motivācijas vēstuli, kā arī semināra vīziju/konceptu

Pēc pieteikumu termiņa beigām, tiks rīkotas intervijas ar potenciālajiem kandidātiem un gala rezultāti tiks paziņoti LU SP kopsapulcē.

Veiksmi ceļojuma uzsākšanā!

Dalīties