Jau pavisam drīz studentu padomes jaunie biedri, pašpārvalžu pārstāvji un studentijas aktīvisti tiksies Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) Jauno biedru seminārā, lai kopīgi iepazītu LU SP vidi un saliedētos, kā arī kārtīgi sagatavotos ražīgam gadam studentu pārstāvniecībā!

Seminārs šogad norisināsies nedēļas nogalē no 31. janvāra līdz 2. februārim un parūpēsies par jauno LU SP biedru aklimatizēšanu studentu pārstāvniecībā un sniegs visus nepieciešamos ieročus, lai vēlāk būtu vieglāk gāzt kalnus un uzlabot studentu dzīvi. 

Semināra laikā tiks atbildēts uz visiem eksistenciālajiem jautājumiem, kā piemēram, “Kas ir LU SP?”, “Ko tas dara?” un “Kāpēc man to vajag?”. Trīs pārpildītu dienu garumā dalībnieki dažādu aktivitāšu un lekciju laikā gūs jaunus iespaidus, prasmes un, galvenokārt, motivāciju darboties un darīt vēl vairāk. Pēc semināra, vārdi kā komandas darbs, problēmu risināšana un ass prāts nebūs sveši vairs nevienam. Bet starp uzdevumiem un simulācijām, dalībnieki varēs iepazīt viens otru, saliedēties un arī atpūsties no studiju rutīnas neformālā gaisotnē.

Semināra dalībnieki ir paredzēti LU SP valdes locekļi, biedri, fakultāšu pašpārvalžu priekšsēdētāji un viņu vietnieki, kā arī atbilstošākie kandidāti no atvērtas anketas.
 
Sekolīdzi informācijai e-pastos par delegātu vietām un drīzumā gaidi arī atvērto anketu.

Dalīties