Straujiem soļiem tuvojas gada beigas un tas nozīmē to, ka laiks pašpārvalžu vēlēšanām. Jaunajiem studentiem būs iespēja kandidēt savās pašpārvaldēs un veselu gadu griezties lielā piedzīvojumu virpulī!

Šogad vēlēšanas notiks nedēļā no 4. līdz 10. novembrim. Šobrīd aktuālākais uzdevums ir izveidot savu sarakstu. Tā var būt gan maza, gan liela, galvenais, lai tajās ir cilvēki ar kopīgiem mērķiem – pārstāvēt studentu intereses, uzlabot studiju kvalitāti, uzlabot studentu ikdienu un ieviest kaut ko jaunu savās pašpārvaldēs. Saraksti ir jāiesniedz savas pašpārvaldes Vēlēšanu komisijā ne vēlāk kā 10 dienas pirms vēlēšanām fakultātē.

Šī ir lieliska iespēja iemācīties ko jaunu, iegūt neaizmirstamu pieredzi un patiesus draugus, kolēģus, ar kuriem kopā risināt ne tikai mazas lietas, bet arī tādas, kas saistās ar visu fakultāti un Latvijas Universitāti. Galvenais ir nebaidīties un pieņemt jaunus dzīves izaicinājumus!

Veidlapu saraksta iesniegšanai vari atrast šeit: https://docs.google.com/a/lusp.lv/viewer?a=v&pid=sites&srcid=bHVzcC5sdnxsdXNwaXN8Z3g6NDVhMDUwMzg4ZmFlM2VkZA

Ko darīt ar šo dokumentu?

  1. Lejupielādē kandidātu saraksta veidlapu.
  2. Datorrakstā aizpildi datus par kandidātiem.
  3. Izlabo visu ar dzelteno krāsu iezīmēto tekstu uz tādu, kas atbilst Tavai fakultātei.
  4. Izdrukā un paraksti kopā ar sava saraksta biedriem.
  5. Iesniedz savas fakultātes vēlēšanu komisijai drukāto versiju.
  6. Aizsūti uz savas fakultātes vēlēšanu komisijas e-pastu aizpildītu, rediģējamu (piem., .docx), kandidātu sarakstu.

Ja kāds saraksta kandidāts nevar personīgi parasktīt kopīgo veidlapu, kandidātam ir jāparaksta un jāiesniedz FSP Vēlēšanu komisijai šī: https://docs.google.com/a/lusp.lv/viewer?a=v&pid=sites&srcid=bHVzcC5sdnxsdXNwaXN8Z3g6MTg1N2RhYjJkMjhjYWM0Mg

Vēlēšanu komisija pieņem dokumentus gan drukātus parakstītus dokumentus, gan elektroniski parakstītus dokumentus (eparaksts.lv), tāpēc izvēlies kā ērtāk.

NB: LU SP Vēlēšanu komisijas protokolus vari apskatīt šeit: https://sites.google.com/a/lusp.lv/luspis/home/velesanu-komisija-19

 

Neskaidrību gadījumā, droši raksti mums vk@lusp.lv un iepazīsties ar LU SP Vēlēšanu nolikumu. Ņem vērā, ka dažās fakultātēs ir arī savs Fakultātes Studentu pašpārvaldes Vēlēšanu nolikums.

Dalīties