Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) un LU Karjeras centrs piedāvā iespēju nākamo nedēļu laikā apmeklēt mentoru un mentorējamo sadraudzības pasākumus.

 

Sākot ar 18. septembri mentoriem un mentorējamiem būs iespēja tikties vairākās LU ēkas un mājīgā atmosfērā kopīgi rast atbildes uz dažādiem jautājumiem Mentoringa dienās.

 

Ko sagaidīt no mentora un ko - no mentorējamā?

Cik nozīmīga studiju procesam ir Mentoru programma?

Kā sadarboties, lai iegūtu izcilu rezultātu?

 

Pasākuma ietvaros veiksim dažādus uzdevumus, lai labāk iepazītos savā starpā un veicinātu savstarpēju sadarbību un draudzību dažādos studiju gados, kā arī saliedēsimies un diskutēsim par kopīgajiem mērķiem pie tējas krūzes un našķiem.

 
  • 18. septembrī - Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Imantas 7. līnija 1, 325. telpa plkst. 16.00.
  • 19. septembrī - Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte, Aspazijas bulvāris 5, 225. telpa plkst. 16.00.
  • 20. septembrī - Datorikas fakultāte, Juridiskā fakultāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Teoloģijas fakultāte, Raiņa bulvāris 19, 1.telpa plkst. 16:00.
  • 26. septembrī - Bioloģijas fakultāte, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte, Ķīmijas fakultāte, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte, Medicīnas fakultāte, Jelgavas iela 1, 107. telpa plkst. 16.00.
  • 27. septembrī - Sociālo zinātņu fakultāte, Lauvas iela 4, 335. telpa plkst. 16.00.

Lai apmeklētu pasākumu, lūdzam iepriekš aizpildīt anketu.

Sekot līdzi pasākuma norisei var arī mūsu facebook lapā fb.com/studentiem.

Dalīties