Latvijas Universitātes (LU) Studentu padome (SP) turpina ikgadējo tradīciju un aicina ikvienu veidot komandas LU studentu Sporta spēlēm 2018. Šogad Sporta spēles norisināsies no 16. līdz 17. jūnijam Rojas stadionā, kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs un atpūsties svaigā gaisā.

Piedalīšanās noteikumi – jāizveido vismaz 12, bet ne vairāk kā 16 cilvēku komanda (vismaz 6 sievietes un 6 vīrieši), turklāt komandai jāsastāv no vismaz 6 LU studentiem, absolventiem, darbiniekiem vai mācībspēkiem. Pārējie komandas dalībnieki var būt draugi arī ārpus LU Saimes. Reģistrācija notiek divās kārtās, ja vēlies maksāt mazāk, iesakām pieteikties uzreiz. Pirmā kārta norisināsies no 14. līdz 29. maijam, un, piesakoties šajā laikā, dalības maksa vienam cilvēkam ir 4 EUR, bet, piesakoties no 30. maija līdz 6. jūnijam, dalības maksa vienam cilvēkam ir 6 EUR. Pieteikuma anketā nepieciešams atzīmēt arī izvēlēto transportu - ja dalībnieks izvēlas autobusu, tad dalības maksai papildus jāpievieno 2 EUR, kā arī jānorāda izvēlētās ēdienreizes. Šī gada piedāvājums un izmaksas, ja vēlies tikt pie siltām pusdienām un vakariņām (par ēdienreizēm jāsamaksā reizē ar autobusa un dalības maksu): Pusdienas: 2,85 Frikadeļu zupa Maize Vistas šķiņķa karbonāde Kartupeļi Mērce Sv. kāpostu salāti Sulas dzēriens Vakariņas: 2,85 Gulašs Griķi Dārzeņu “Asorti” Zemeņu ķīselis ar putukrējumu Sulas dzēriens Brokastis: 2,25 “Galvaspilsētas” salāti (ar vistas gaļu) Siers “Talsu ritulis” Maize, margarīns Tēja Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu Pusdienas: 2,85 Aukstā biešu zupa Maize Šnicele (malta) Kartupeļi Mērce Ķīnas kāposti ar burkāniem, kukurūzu Sulas dzēriens
Vieta gulēšanai tiks nodrošināta blakus esošās skolas telpās un hosteļos. Aizpildītu pieteikuma anketu kopā ar dalības maksu iespējams iesniegt katru darba dienu LU Studentu padomes birojā Rīgā, Raiņa bulvārī 19, 144.telpā. 
Maksimālais komandu skaits šogad – 18. *dalībniekiem, kuri izvēlas braukt ar autobusu, papildus dalības maksai jāpieskaita 2 EUR. Atgādinām, ka svarīgi iepazīties arī ar sporta spēļu nolikumu, kura beigās atradīsi pieteikuma anketu! Meklē veiklākos sportistus, veido komandu un seko līdzi jaunumiem mūsu Facebook lapā! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā raksti sportaspeles@lusp.lv vai sazinies ar galveno organizatori Austru Laimu Aprāni (E: austra.aprane@lusp.lv vai T: 22456177)    

Dalīties