Pievienojies Latvijas Universitātes komandai Wings for Life World Run skrējienam 2017.gada 7.maijā, un pārstāvi savu augstskolu pret citām studentu komandām visā pasaulē - Tu spēsi reāli palīdzēt cilvēkiem ar mugurkaula traumām.

2017.gada 7.maijs varētu būt vienkārši kārtējā svētdiena vai arī tā varētu būt diena, kurā Tu kļūsti par starptautisku varoni Wings for Life World Run Student Challenge ietvaros.
Šobrīd studenti visā pasaulē pievienojas savām universitāšu komandām labdarības skrējienā, kuru visi visā pasaulē sāks vienlaikus, pakaļ viņiem dzenoties kustībā esošai finiša līnijai (virtuālai ķērājmašīnai). Kā daļa no savas universitātes komandas, Tu ne tikai piedalies labdarības skrējienā, bet arī piedalies starptautiskajā studentu izaicinājumā (Wings for Life World Run Student Challenge), kura uzvarētājs saņem bezmaksas ceļojumu uz JEBKURU 2018.gada Wings For Life World Run posmu pasaulē pēc Tavas izvēles.
Kā reģistrēties?
1. Savā Android vai iOS mobīlajā ierīcē ielādē aplikāciju “Wings for Life World Run”;
2. Reģistrējies Latvijas Universitātes komandai!
Neesi skrējējs? Tu tāpat vari pārstāvēt savu augstskolu un aizvadīt lielisku dienu ar draugiem! Wings for Life World Run ir ideāli atbilstošs visām spējām, jo ar Catcher Car, visi noslēdz sacīksti. Vairāk kā 130 tūkstoši cilvēku piedalījās pagājušajā gadā, un tie, kurus noķēra agri, vienkārši sāka svinēt savus sasniegumus ātrāk!
Un te ir galvenais iemesls, kāpēc jāpiedalās: 100% dalības maksu un ziedojumu Wings for Life World Run nonāks izpētei, kuras mērķis atrast veidu, kā ārstēt mugurkaula traumas. Tātad neatkarīgi no tā, cik tālu aizskriesi, aiziesi vai aizbrauksi ratiņkrēslā, Tu patiešām būsi varonis!

Dalīties