Latvijas Universitātes studējošo saime un pārējie interesenti aicināti apmeklēt Latvijas Universitātes Studentu padomes rīkotās LU rektora amata kandidātu debates!

2024. gada 1.martā norisināsies Latvijas Universitātes (LU) Satversmes sapulce, kurā 200 balstiesīgie, no kuriem 50 ir studenti, lems, kurš kandidāts turpmāk ieņems LU rektora amatu! Uz Latvijas Universitātes rektora amatu kandidē LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes profesore un LU rektora padomniece Signe Bāliņa un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns, profesors Gundars Bērziņš.

Lai sniegtu iespēju tuvāk iepazīt abus rektora amata kandidātus, Latvijas Universitātes Studentu padome 21. februārī organizē publiskas individuālās tikšanās ar abiem rektora amata kandidātiem atsevišķi, par ko plašāk iespējams lasīt šeit

Savukārt 28. februārī plkst. 17:00 LU Zinātņu mājas “Alfa” auditorijā (Rīga, Jelgavas iela 3) notiks abu rektora amatu kandidātu debates. Pasākuma ietvaros būs iespējams arī uzdot interesējošus jautājumus, ko iespējams izdarīt jau priekšlaicīgi, uzdodot savu jautājumu šeit!

Tiekoties ar amata pretendentiem, studējošie un citi interesenti varēs iepazīties ar kandidātu redzējumu par LU turpmāko attīstību, studentu iesaisti universitātē, studiju modernizāciju, kā arī atbildēt uz studentu jautājumiem. Debates moderēs Latvijas universitātes profesors Daunis Auers. 

Informējam, ka debates tiks translētas tiešraidē LU SP informācijas kanālos.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums sazināties, rakstot uz lusp@lusp.lv

     

Dalīties