2020. gada sākumā aizsāktais Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) un Rīgas Tehniskās Universitātes Studentu parlamenta (RTU SP) sadarbības projekts Ziemas sporta spēles “Briedīši” pirmo un pagaidām vienīgo reizi notika 2020. gada februārī, taču beidzot pienācis laiks tām atgriezties!

LU Studentu padome meklē motivētu un enerģijas pilnu galveno organizatoru, kas spētu šīs sporta spēles atdzīvināt un padarīt vēl labākas, kā arī sadarboties ar RTU SP kolēģiem, lai pasākums būtu lielisks. Ja Tu spēj vadīt komandu un nebaidies ķerties klāt vēl neizzinātajam, tad LU SP aicina tieši Tevi pieteikties un kļūt par Ziemas sporta spēļu “Briedīši” galveno organizatoru no LU SP puses!

Projekta vadītāja galvenie pienākumi:

  • Organizatoru komandas izveidošana un vadīšana;
  • Komunikācijas uzturēšana ar visu komandu gan LU SP, gan RTU SP;
  • Pasākuma finanšu plānošana;
  • Pasākuma veiksmīga organizēšana.

Ja jūti aicinājumu, sūti savu CV, motivācijas vēstuli un sporta spēļu vīziju līdz 14.11.2022. 17.00. e-pastu lusp@lusp.lv! 
Potenciālo projekta vadītāju amata kandidātu intervija notiks 14. novembrī plkst. 19.00, tāpēc laicīgi jau ieplāno šo laiku, ja iespējams.

Jautājumu gadījumā par sporta spēļu organizēšanas gaitu, raksti LU SP Kultūras un Sporta virziena vadītājai Patricijai - patricija.mikele@lusp.lv.

Dalīties