LU Studentu padome izsludina pieteikšanos uz LU Studentu zinātniskās konferences galveno organizatoru. Pieteikšanās ir atvērta līdz 18. jūlija 17.00.

LU Studentu zinātniskā konference ir kļuvusi par neatņemamu pasākumu ikgadu. Tās mērķis ir dot iespēju studējošajiem uzsākt iesaistīšanos zinātnē, kā arī attīstīt studentu individuālās kompetences un talantus. Konference ir guvusi lielu atbalstu gan no LU saimes, gan LU SP Gada balvā 2019 kļūstot par laureātu trīs nominācijās: “Gada ieguldījums akadēmiskās dzīves veicināšanā”, “Gada inovācija” un “Gada vizuālais materiāls”.

Lai konference turpinātos, LU Studentu padome meklē projekta vadītāju, ko pieņemt darbā uz 10 stundām nedēļā 2022. gada konferencei ar atalgojumu 250 EUR (bruto) mēnesī!

Projekta vadītāja galvenie pienākumi:

  • Konferences organizatoru komandas izveidošana un vadīšana;
  • Konferences finanšu plānošana;
  • Sadarbības turpināšana ar LU partneriem;
  • Konferences veiksmīga organizēšana;
  • Konferences krājuma izdošanas veiksmīga organizēšana.

Ja Tu esi motivēts, ambiciozs, enerģijas pilns un Tevi interesē zinātne, projektu vadīšana un radoša pieeja savam darbam, ar Tavu iniciatīvu šis projekts turpināsies vēl plašākā mērogā! Ja jūti aicinājumu, sūti savu CV, motivācijas vēstuli un projekta plānu līdz 18. jūlija 17.00 uz e-pastu lusp@lusp.lv! 

Jautājumu gadījumā par konferences organizēšanas gaitu un citiem jautājumiem, sazinies ar iepriekšējo projekta vadītāju Līvu Elizabeti Liepiņu!

Dalīties